Aanleg tuinen particulier

Voor de aanleg van uw tuin bent u bij Hoveniersbedrijf E-plant aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen kan de aanleg onderbouwd worden door een tuinontwerp en eventueel worden aangevuld met een plant- en onderhoudschema. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om de grondsamenstelling van te voren goed te bepalen. Meestal is er flink geroerd in de grond waardoor het actieve bodemleven is verstoord. Ook is meestal door de bouw de grond te vast aangereden waardoor de het water moeilijk meer door de grond kan zakken.

Hoveniersbedrijf E-plant heeft voldoende kennis en middelen om deze zaken voor u grondig aan te pakken zodat u later geen problemen in uw tuin gaat ondervinden.

Is uw tuin nog een bouwput, zorg dan eerst dat de zwaardere objecten worden geplaatst, zoals grote bomen en stenen. Het scheelt in de verwerking dat we eerst met zwaar materieel de tuin in kunnen. Hierna kan de bestrating worden afgewerkt en de borders worden aangekleed en eventueel gras worden gelegd.

Voor het leggen van bestrating, gazon en het plaatsen van schuttingen kunnen wij u uitgebreid informeren en beschikken we over vakmensen voor de uitvoering.

Wij helpen u graag verder.

Reinhard Bartelds
Woldweg 74
9734 AE Groningen
06 52478952
info@e-plant.nl

Tuininrichting en onderhoud