Betonsteen

Verschillende soorten betonsteen

Betonklinkers:

Deze betonstenen met of zonder facet zijn geschikt voor intensief gebruik en functionele alleskunner. Betonklinkers zijn bestand tegen zware belasting en zorgen voor een superstrakke bestrating met een keurige voeg. De betonklinker laat zich gemakkelijk op verschillende manieren verwerken. Deze klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleur nuances die zorgen voor een stevige maar ook mooi uitziende oprit.

Bricklook:

De toplaag van de Bricklook is opgebouwd uit 70 % kleurecht natuurlijk materiaal (fractie 1-3) en een fijn zandmengsel. Daarnaast wordt de toplaag verrijkt met de meest hoogwaardige en duurzame pigment additieven. De toplaag heeft een gesloten oppervlakte en is voorzien van een extra bescherming tegen vervuiling en algenaangroei.

Budgetline trommelsteen:

Robuuste aanbieding stenen die intensief gebruik toestaan, levering doorgaans vanuit voorraad. Deze trommelstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en geschikt voor zowel tuin als terras. Deze budgetvriendelijke tegels zorgen voor een verzorgde en mooie uitstraling.

Cobblestone:

Robuuste stenen die intensief gebruik en zware belasting probleemloos toestaan. Cobblestones zijn door en door gekleurd. Verkrijgbaar in 7/8 cm dik, geschikt voor tuin en oprit. De getrommelde bestrating zorgt voor een levendige en robuuste look, de tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurnuances.

Liscio:

Strak uiterlijk en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze stenen zijn voorzien van een speciale deklaag met facet en zijn geschikt voor het leggen van paden, terrassen, opritten en pleinen. Zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals porfier, graniet en basalt. Deze bestrating is mooi van kleur en ook minder gevoelig voor vervuiling.

Stonehedge:

Robuuste/Nostalgische getrommelde stenen die intensief gebruik probleemloos toestaan. Stonehedge trommelstenen zijn door en door gekleurd. Verschillende formaten om eindeloos mee te combineren voor uw terras. Verkrijgbaar in verschillende kleurnuances geschikt voor elke sfeer in de tuin.

Strackstone:

De strackstones onderscheiden zich door het moderne en strakke uiterlijk. Deze stenen zijn geschikt voor intensief gebruik en zware belasting . Verkrijgbaar in 8 cm dik, geschikt voor tuin en oprit. Verkrijgbaar in moderne donkere kleuren maar ook in verschillende kleurnuances geschikt voor opritten en paden.

Tambour trommelsteen:

Getrommelde betonsteen en hebben een prachtige verouderde uitstraling. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren afmetingen.

Tumbelton:

Traditionele Licht getrommelde (gehamerde) betonstenen (6/7,5/8 cm dik). Tumbelton betonstenen zijn door en door gepigmenteerd. Traditioneel getrommelde betonstenen met een klassiek uiterlijk. Deze betonsteen is kunstmatig verouderd door middel van getrommelde hoeken en randen. De gehele steen is licht gekrast. Door het grote kleurenpalet passen deze stenen praktisch in iedere tuin.

Tuininrichting en onderhoud