Onderhoud particuliere tuin

U heeft een prachtige tuin waar u van wilt genieten. Toch zijn er ieder jaar weer van die momenten dat de tuin aangepakt moet worden om het mooi en schoon te houden. Laat men dat achterwege dan groeien planten door, zijn vaak niet meer fatsoenlijk terug te zetten en is veelal een nieuwe aanplant noodzakelijk.

Hoveniersbedrijf E-plant kan dit werk vakkundig voor u uitvoeren en in onderling overleg de juiste dienst inzetten. Ook kunt u een vast contract met ons afsluiten.

• Incidenteel of periodiek komen wij uw tuin onderhouden
• In elk seizoen kennen wij de kneepjes van het vak
• Tuinafval voeren we uiteraard altijd netjes af

Onderhoud kan ook incidenteel zijn, bijvoorbeeld bomen kappen en of snoeien, groot onderhoud waarbij bekeken wordt welke heesters goed terug te zetten zijn en welke dienen te worden vervangen, bestrating dat opnieuw moet worden gelegd of de vijver die lekt of gereinigd moet worden. Ook kan de groeisituatie aanleiding geven om advies van de bodemstructuur en/of bemesting aan te vragen.

Voor al deze werkzaamheden komen wij graag langs om u een passende en vrijblijvende aanbieding te doen. Neem contact op met Hoveniersbedrijf E-plant.

Reinhard Bartelds
Woldweg 74
9734 AE Groningen
06 52478952
info@e-plant.nl

Tuininrichting en onderhoud