Oude vruchtbomen

Doyenne du Comice van ca 30 jaar oud.

Prachtige karakteristieke oude knoestige perenbomen met grillige vormen en direct fruitdragend. Deze bomen kunnen eventueel in een aanhanger worden vervoerd en met voldoende mankracht zelf worden geplant. In een vergelijkbaar formaat bieden wij eventueel ook oude appelbomen (Elstar) of oude perenbomen (Conference/ Gieser Wildeman) te koop aan. Leuk om met elkaar te combineren! Deze bomen zijn ook erg geschikt voor plaatsing in een bak of voor in een wat kleinere tuin.

Eigenschappen
Soort: Perenboom (ras Doyenne du Comice)
Prijs: € 295,00 per stuk (incl. BTW) met 1 jaar garantie
Stamtype: laagstam
Leeftijd: ca. 30 jaar
Hoogte: ca. 250 cm
Breedte: ca. 250 cm
Stamomtrek: ca. 30/35 cm
Kluit: ca. 90×45 cm
Bestuiving: zelfbestuivend

Overige bijzonderheden
Tegen een scherp tarief kunnen wij het transport en planten voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van uw tuin en/of boomgaard. Naast de verkoop van bomen zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en loonwerk. Wij hebben alle ervaring en machines hiervoor in huis.

U ontvangt 1 jaar garantie op onze bomen indien wij het planten voor u verzorgen. Het planten kan het gehele jaar (behalve bij strenge vorst) plaatsvinden in iedere grondsoort. Onze bomen worden geleverd met een gratis druppelleiding die kan worden aangesloten op uw tuinslang. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Tuininrichting en onderhoud